Domain és webhoszting
Tárhely szolgáltatás sebessége
Telefonszolgáltatások
Honlap optimalizálás
Internet-marketing távoktatás

Az Internet-marketing 1000 trükkje ingyenes email távoktatásra feliratkozóknak díjmentesen megküldjük "Az Internet jövője" című e-könyvünket is, melyben érdekes, informatikai vonatkozású és gyakorlati tudást fejlesztő témákat dolgozunk fel.

Keresztnév:

E-mail cím:

E-mail cím még egyszer:

Honnan értesült
honlapunkról?

Tárhely ajánlással pénzt kereshet!

Automatizálja üzletét a Silihost automatikus levélküldő rendszerével!

MIRE JÓ A SILIHOST AUTORESPONDER?

Az automatikus levelező rendszerek lényege az, hogy határtalan automatizációs eszközt jelentenek az üzlete számára. Majdnem az egész online üzletet automatizálni tudja úgy, hogy az ügyfelek igényeit azonnal és professzionális módon szolgálja ki. Bármilyen megkeresés érkezik egy emailben vagy egy űrlapon Önhöz, a rendszere azonnal válaszlevelet küld, visszaigazolva a leírtakat vagy az űrlapon megadott tételeket. Az, hogy Ön rendszere azonnal válaszol, professzionalizmust tükröz.

Minden új megkeresést vagy feliratkozást követően Ön beállíthatja, hogy onnantól kezdve hányadik napon milyen személyre szabott üzenetet küldjön ki a rendszere az érdeklődők email címére. Így fokozatosan ki tudja építeni az új érdeklődők bizalmát, és a folyamatos kapcsolattartással újra vásárlóvá tudja tenni a régi ügyfeleit. Az érdeklődőknek ugyanis olyan üzeneteket tud beállítani, amik meggyőzik őket az Ön által forgalmazott termék vagy szolgáltatás hitelességéről, a régi ügyfelek pedig hetente-havonta tájékoztatást kaphatnak az Ön új termékeiről.

Ingyenes információt is kínálhat az automatikus levélküldő rendszere segítségével. Miközben az emberek igénylik az ingyenes információt, amit küld, Ön felépít egy bejelentkezésen alapuló adatbázist a kifejezett célközönségéből. Ezek az emberek már mutattak érdeklődést valami olyan iránt, amit Ön kínál. Most a követő emailekkel már termékeket és szolgáltatásokat is adhat el nekik.

A SILIHOST AUTORESPONDER ÁRA:

- Silihost tárhelyre telepítve, ingyenes frissítéssel: évi 6000 Ft + ÁFA (Kupon érvényesítésével csak évi 5000 Ft + ÁFA. Érvényesítse most!)

- Silihost tárhelyre telepítve egyszeri licensz-díjjal, ingyenes frissítéssel: 14000 Ft + ÁFA (Kupon érvényesítésével csak 12000 Ft + ÁFA. Érvényesítse most!)

- Más szolgáltató tárhelyére telepítve egyszeri díjjal, ingyenes frissítéssel, de a telepítést a távoli szolgáltatónak kell megoldania az ügyfélszolgálatunk segítségével: 14000 Ft + ÁFA (Kupon érvényesítésével csak 12000 Ft + ÁFA. Érvényesítse most!)

- Dinamikus tárhellyel sehol sem rendelkezők részére telepítve, a Silihostnak kizárólag az autoresponder részére fenntartott tárhelyén futtatva: évi 7000 Ft + ÁFA (Kupon érvényesítésével csak évi 6000 Ft + ÁFA. Érvényesítse most!)

Automatizálja üzletét, és rendelje meg a Silihost autorespondert egy emailben vagy telefonon: 06-1-7884060.
!

A SILIHOST AUTORESPONDER FUNKCIÓI:

- Magyar nyelvű kezelőfelület.

Autoresponder demónk a http://responder.silihost.hu/responder.cgi címen található.

- Korlátlan számú sorozat beállítására van lehetőség. (Más, hasonló tudású autoresponderek esetén a néhány sorozatot engedélyező alapcsomag mellé további licenceket kell vásárolni.) Még ha csak egyetlen terméket értékesít, akkor is számos kampányt fog indítani, amik külön levélsorozatot jelentenek.

- Egy sorozaton belül korlátlan számú üzenet megadható. Ez valóban automatizálja az üzletét. Beállíthatja, hogy havonta egyszer, hetente egyszer, vagy hány napos rendszerességgel (akár naponta) szeretné kiküldeni a leveleket. Emlékezzen rá, hogy átlagosan 7 benyomásra van szükség, mielőtt egy érdeklődőt átfordít vásárlóba.

- A Silihost autoresponder teljeskörű levelező rendszerként is használható. Tehát nemcsak előre megírt üzeneteket tud vele továbbítani, hanem bármikor azonnal is kiküldhet a listája tagjainak leveleket, vagy időzítheti is ezeket adott napra.

- Könnyen használható vezérlőpult.Részletes használati útmutató. Beüzemeléskor telefonos segítséget is adunk, ha szükséges.

- Több saját email címe is beállítható. Ez nagyon hasznos dolog, ha egynél több online üzletet üzemeltet. Egyetlen autoresponder használatával mindegyik különböző vállalkozásához a megfelelő email címről tudja kiküldeni a leveleket.

- Egy kattintásos leiratkozási lehetőség. Önnek nem kell egyenként foglalkozni a leiratkozási kérésekkel, a rendszer mindezt egy kattintással teljesíti.

- Feliratkozási szűrő. Ha nem szeretne fogadni feliratkozásokat adott email címekről, véglegesen kitilthatja e nem kívánatos email címeket (pl. spam leveleket).

- Átirányítási oldal. Feliratkozás után az érdeklődők egy Ön által meghatározott kilépési oldalra jutnak, ahol további információkat és lehetőségeket kínálhat nekik, vagy egyszerűen megköszönheti a feliratkozást. Ez az átirányítási oldal minden sorozat esetén különböző is lehet.

- Aláírását automatikusan csatolhatja minden leveléhez. Ha változtat az imázsán, elég csak az aláírását megváltoztatni, és mindegyik levelében az új aláírás fog kimenni utána.

- Űrlap generátor. Ha nem email küldésével szeretné, hogy feliratkozzanak az érdeklődők, a Silihost autoresponder minden sorozathoz biztosít egy automatikusan legyártott űrlapot, melyet egyszerűen csak bele kell emelnie a html oldalába.

- Személyre szabhatóság. Mint a képzésünkben vagy a hírleveleinkben láthatja, minden levelünkben Önt is a nevén szólítjuk. (Reméljük, az igazit adta meg, különben elég idegesítő lehet ... :-) Az emberek sokkal jobban reagálnak egy olyan levélre, ahol név szerint megszólítják őket, ami így nem tűnik annyira reklámnak. Nemcsak az olvasó nevét tudja elhelyezni bárhol a levelekben, hanem minden olyan adatot is, amit a feliratkozáskor bekért az űrlap segítségével.

- Html és normális szöveg opció. Beállíthatja, hogy normál szövegként, vagy html levélként menjenek-e ki az üzenetei. Vannak olyan email megjelenítő szoftverek, melyek nem támogatják a html-t, de vannak olyan esetek, amikor html formázás nélkül nem tudnánk az információt megfelelően átadni.

- Email cím menedzser. Sorozatonként könnyedén áttekintheti az összes email címet, kézzel is hozzáadhat vagy levehet címeket, sőt, egész listákat egy mozdulattal importálhat vagy exportálhat is. Egyik sorozatából a másikba is átemelheti a tagokat.

- Feliratkozás megerősítési lehetőség. Ha így kívánja, a feliratkozás csak akkor válik véglegessé, ha azt megerősíti az olvasó az első emailben egy kattintással. Így elkerülhető, hogy valaki másokat is felirasson _jó szándékból_.

- A visszapattanó levélcímeket automatikusan leveheti a listákról. Megadhatja, hogy melyik típusú kézbesítési hiba esetén hány próbálkozás után törlődjenek a rendszerből.

- Kifinomult kampány-hatékonyságmérő. Elhelyezhet olyan linkeket a kiküldött leveleiben, melyeknél mérni tudja a kattintások számát. Így értékelni tudja, hogy egy reklámkampánya mennyire volt sikeres.

- A lehetséges leggyorsabb levélküldő algoritmus. A Silihost autoresponder akár 600 emailt is ki tud küldeni egy perc alatt.

- A kétszeres feliratkozások kiszűrhetők. Ha beállítja, az érdeklődők nem tudnak többször feliratkozni ugyanarra a hírlevélre, így elkerülhető az az idegesítő eset, hogy valaki véletlenül több példányban kapja meg a leveleit.

- Fájl csatolási lehetőség. Minden kimenő levélhez maximum 2 MB-os fájl csatolható.

- Üzembentartó értesítési lehetőség. Minden feliratkozáskor egy saját email címére értesít tud küldeni a rendszer. Ez akkor különösen hasznos, ha a megrendeléseit az autoresponder segítségével kezeli.

- Folyamatos technikai támogatás. Amennyiben bármi problémája merülne fel a beüzemelés vagy használat közben, szakértőink rendelkezésre állnak a megoldáshoz.

- Ingyenes frissítés. Akár Silihost tárhelyre, akár idegen szolgáltatóhoz telepíti, a Silihost autoresponderre élethosszig tartó frissítést adunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben új változat készül el, ami rendszeresen meg is történik, akkor ingyenesen áttérhet a fejlettebb, új funkciókat tartalmazó verzió használatára!

Automatizálja üzletét, és rendelje meg a Silihost autorespondert egy emailben vagy telefonon: 06-1-7884060.
!

További Silihost termékeinkről itt olvashat.

 


 

 
 

 

 
© 2005. Silihost Kft.
Szerződési feltételek | Adatkezelés
A SILIHOST webhoszting és domain szolgáltatásainak műszaki háttere