2023. december 3. - vasárnap
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting), domain-regisztrációs ügyekben munkanapokon, 9-től 17 óráig.
Mobil: 06-30-359-1811

 
Számlázási ügyekben munkanapokon, 9-től 17 óráig.
Mobil: 06-30-359-1034

 
Internetmarketing (keresőoptimalizálás), és honlapkészítési ügyekben munkanapokon, 9-től 17 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060
- Bak János: 33-as mellék
Mobil: 06-20-333-4444.

Skype: bakjanos


Aktuális híreink

Szerver-elhelyezés és -üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerver-teremben (T-Systems, Dataplex) történő elhelyezését és üzemeltetését (díjmentes tűzfal-szolgáltatással, 100 Mbit BIX - 20 Mbit nemzetközi, vagy 1 Gbit BIX és 200 Mbit nemzetközi hálózati csatlakozással) 12.900 Ft + áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + áfa/hó díjtól.
Tovább...
2012. március 21.

Villámgyors SSD tárhely

Hazánkban elsőként szolgáltatunk SSD-NginX-alapú webszerverrel.
Tovább...
2011. április 15.

Redundáns adathálózat

2011. április 15-étől a Magyar Telekom redundáns 1000 Mbit-es adathálózatot szolgáltat a Silihost számára.
Tovább...
2011. február 07.

24 processzormagos mySQL-kiszolgálás

Tovább dedikáltuk a mySQL-kiszolgálást egy 24 CPU-magos, 24 Gb. DDR3 RAM-al rendelkező szerverrel
Tovább...
2010. július 29.

Informatikai rendszerünk bővítése

Informatikai rendszerünk bővítése SGI-Altix szerverekkel, központi, osztott tárólórendszerrel, és SAN hálózati infrastuktúra kialakítása
Tovább...
2010. április 20.

Erősáramú karbantartás a T-Systemsnél

2010. április 26-án, hétfő reggel 07 órától ÁSZF szerinti karbantartást végez a T-Systems.
Tovább...
2010. március 22.

2010. április 6.-ai hatállyal módosul az üzletszabályzatunk

2010. április 6-ai hatállyal módosul a Silihost Kft. Általános Szerződési Feltétele (ÁSZF), változások:
Tovább...
2009. november 18.

1000 Mbps hálózati csatlakozás

100 Mbps-ről 1000 Mbps-re bővítettük szervereink hálózati csatlakozását.
Tovább...
2009. október 7.

Silihost.net vállalati blog

Ügyfeleink támogatásának céljából elindítottuk a silihost.net blogunkat.
Tovább...
2009. június 15.

.hu tulajdonos-váltási díj módosulása

2009. július 1-jei hatállyal módosul .hu tulajdonos-váltási díj.
Tovább...
2009. március 17.

Anti-SPAM-szerver fejlesztése

4 processzormagos szerverrel erősítettük (dedikáltuk) SPAM-szűrésünket.
Tovább...
2009. január 30.

Új, 8 processzormagos webszerver

Üzembe helyeztük második 8 processzormagos webszerverünket.
Tovább...
2008. december 12.

Biztonsági szigorítások

Az adathalász alkalmazások telepítésének megakadályozása miatt szigorítottuk az FTP-csatlakozást.
Tovább...
2008. szeptember 17.

Új, 8 processzormagos levelező-szerver

A POP3-IMAP levelező-szolgáltatásunk mától 8 CPU-magos szerveren üzemel.
Tovább...
2008. június 1.

Távoli adatmentés

A mai naptól speciális adatmentési szolgáltatást veszünk igénybe.
Tovább...
2008. február 14.

Új, 8 processzormagos mySQL-szerver

Megérkezett cégünk második 8 CPU-magos, 16 Gb. RAM-al rendelkező szervere, melynek feladata az adatbázis-kiszolgálás dedikálttá tétele lesz.
Tovább...
2008. január 15.

Adatbázis-szerver RAM-bővítése

4-ről 12 Gb.-ra bővítettük a 4 CPU-magos adatbázis-szerverünk memóriáját.
Tovább...

Miben egyedi a Silihost linkcseréje?

A keresőoptimalizálásban szerzett tapasztalataink alapján mi a hagyományos, egyszerű linkcserékhez képest másképpen képzeljük el a linkcserét. Először is, nem hiszünk abban, hogy a honlap elérhetetlen helyére eldugott linkek sokat jelentenek a linkcsere partnereknek. Azt szeretnénk, ha az egymás honlapjára mutató linkeket ne csak a keresőmotorok néznék meg, hanem a honlapok valódi látogatói is. Így nemcsak a keresőoptimalizálásban segítjük egymást, hanem az érdeklődők közvetítésében is.

Másodszor, szakítani szeretnénk a linkcserék eddigi hagyományával abból a szempontból is, hogy az egymásra mutató linkeket linkcsere gyűjtőoldalakon helyezzük el. Ezek a linkcserekönyvtárak, tele mindenféle linkekkel, az utóbbi évekre szinte teljesen értéktelenné váltak a Google szemében. Nem azt állítjuk, hogy a linkcsere már nem működik, hanem azt, hogy nem így működik.

A Google egyértemű kinyilatkoztatásai, melyekkel a saját optimalizálási tapasztalataink is egybevágnak, arra utalnak, hogy a Google a tartalmilag összefüggő oldalak közötti linkeket értékeli nagyra. Ez azt jelenti, hogy a tartalmilag összefüggő oldalak közötti linkcseréknek továbbra is van létjogosultsága, míg a "mindent bele" linkcseréknek nem sok.

Sokszor azonban nehéz olyan linkcserepartnereket találni, ahol a tartalmi kapcsolat a két honlap között szoros. Ez különösen igaz az olyan kisebb nyelveknél, mint a magyar. Hogyan lehet mégis akkor ezt a tartalmi kapcsolatot biztosítani elegendő számú linkcserepartnernél?

Olyan linkcserét ajánlunk a partnereinknek, hogy minden partnerünknek egy külön linkcsereoldalt biztosítunk. Ezen az oldalon a partnerünk senki mással nem osztozik, hanem végig az ő vállalkozásáról írhat. Olyan hosszú lehet az oldala, amilyen hosszút csak szeretne, az lehet az oldalcíme, amit szeretne, és az oldal szövegébe is tetszőleges számban elhelyezheti a fontosabb kulcsszavait. És ezen az oldalon egyetlen link fog szerepelni: az ő honlapjára, az ő kulcsszavával mutató link. Ez rendkívül erős tartalmi kötődést jelent az indító és a fogadó oldal között, azaz ennek a linkcserének a hatékonysága a Google számára is közel van az elérhető maximumhoz.

Az is fontos persze, hogy milyen a linkcsereoldalnak a Page Rankje. A Silihostnál azt kínáljuk, hogy a partnereink számára elhelyezett "saját" linkcsereoldalakra egy PR4-es oldalunkról mutatunk rá, ezért a tapasztalataink szerint idővel a linkcsereoldal maga PR3-assá válik. Azaz a partnereink egy olyan PR3-as oldalról kapnak tőlünk linket, melyen egyetlen link található, az övék. Ez teljes egészében átviszi a PR3-at az ő honlapjukra.

Ha a linkcserepartnerünk hasonló erejű viszonzó oldalt nem tud biztosítani, akkor azt szoktuk kérni, hogy több - kisebb erejű - linkoldalt helyezzen el, több domainünk számára.

A linkcserepartnereink saját oldalát általában a Referenciák oldalunkról tesszük elérhetővé. Így valódi érdeklődőket is közvetítünk a partnereinknek, hiszen sokan böngészik a referenciáinkat. Ha a partnerünk maga is szívesen ad referenciát a Silihostnak, mert például hasznosnak találja az ingyenes távoktatásunkat, az a legjobb eset. Ilyenkor a referenciához tartozó link nem a partner honlapjára irányul közvetlenül, hanem erre a nálunk elhelyezett, speciális linkoldalára, melyről már csak egyetlen link vezet ki, az ő honlajára. Ha ajánlást nem ad a partner, akkor is itt helyezzük el a linket; mindkét lehetőségre láthat példát az olvasó a Referenciák oldalunkon.

Viszonzásul is látogatókban és Google értékben is hasonlóan erős linkoldalakat szeretnénk kapni, mely elvárásnak a még kisebb erejű honlapokon az felel meg leggyakrabban, ha a linkoldalunk (linkoldalaink) a honlap főoldaláról elérhetők (de ez nem kizárólagos igény, hanem csak a viszonosság elvének egyik gyakorlati megvalósulása).
 
© 2005-2023. Silihost Kft. Silihost tárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.