2024. július 15. - hétfő
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting), domain-regisztrációs ügyekben munkanapokon, 9-től 17 óráig.
Mobil: 06-30-359-1811

 
Számlázási ügyekben munkanapokon, 9-től 17 óráig.
Mobil: 06-30-359-1034

 
Internetmarketing (keresőoptimalizálás), és honlapkészítési ügyekben munkanapokon, 9-től 17 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060
- Bak János: 33-as mellék
Mobil: 06-20-333-4444.

Skype: bakjanos


Aktuális híreink

Szerver-elhelyezés és -üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerver-teremben (T-Systems, Dataplex) történő elhelyezését és üzemeltetését (díjmentes tűzfal-szolgáltatással, 100 Mbit BIX - 20 Mbit nemzetközi, vagy 1 Gbit BIX és 200 Mbit nemzetközi hálózati csatlakozással) 12.900 Ft + áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + áfa/hó díjtól.
Tovább...
2012. március 21.

Villámgyors SSD tárhely

Hazánkban elsőként szolgáltatunk SSD-NginX-alapú webszerverrel.
Tovább...
2011. április 15.

Redundáns adathálózat

2011. április 15-étől a Magyar Telekom redundáns 1000 Mbit-es adathálózatot szolgáltat a Silihost számára.
Tovább...
2011. február 07.

24 processzormagos mySQL-kiszolgálás

Tovább dedikáltuk a mySQL-kiszolgálást egy 24 CPU-magos, 24 Gb. DDR3 RAM-al rendelkező szerverrel
Tovább...
2010. július 29.

Informatikai rendszerünk bővítése

Informatikai rendszerünk bővítése SGI-Altix szerverekkel, központi, osztott tárólórendszerrel, és SAN hálózati infrastuktúra kialakítása
Tovább...
2010. április 20.

Erősáramú karbantartás a T-Systemsnél

2010. április 26-án, hétfő reggel 07 órától ÁSZF szerinti karbantartást végez a T-Systems.
Tovább...
2010. március 22.

2010. április 6.-ai hatállyal módosul az üzletszabályzatunk

2010. április 6-ai hatállyal módosul a Silihost Kft. Általános Szerződési Feltétele (ÁSZF), változások:
Tovább...
2009. november 18.

1000 Mbps hálózati csatlakozás

100 Mbps-ről 1000 Mbps-re bővítettük szervereink hálózati csatlakozását.
Tovább...
2009. október 7.

Silihost.net vállalati blog

Ügyfeleink támogatásának céljából elindítottuk a silihost.net blogunkat.
Tovább...
2009. június 15.

.hu tulajdonos-váltási díj módosulása

2009. július 1-jei hatállyal módosul .hu tulajdonos-váltási díj.
Tovább...
2009. március 17.

Anti-SPAM-szerver fejlesztése

4 processzormagos szerverrel erősítettük (dedikáltuk) SPAM-szűrésünket.
Tovább...
2009. január 30.

Új, 8 processzormagos webszerver

Üzembe helyeztük második 8 processzormagos webszerverünket.
Tovább...
2008. december 12.

Biztonsági szigorítások

Az adathalász alkalmazások telepítésének megakadályozása miatt szigorítottuk az FTP-csatlakozást.
Tovább...
2008. szeptember 17.

Új, 8 processzormagos levelező-szerver

A POP3-IMAP levelező-szolgáltatásunk mától 8 CPU-magos szerveren üzemel.
Tovább...
2008. június 1.

Távoli adatmentés

A mai naptól speciális adatmentési szolgáltatást veszünk igénybe.
Tovább...
2008. február 14.

Új, 8 processzormagos mySQL-szerver

Megérkezett cégünk második 8 CPU-magos, 16 Gb. RAM-al rendelkező szervere, melynek feladata az adatbázis-kiszolgálás dedikálttá tétele lesz.
Tovább...
2008. január 15.

Adatbázis-szerver RAM-bővítése

4-ről 12 Gb.-ra bővítettük a 4 CPU-magos adatbázis-szerverünk memóriáját.
Tovább...

VarioFlex

VarioFlex ismertető

Silihost VarioFlex A szolgáltatás elsődleges célja, hogy a felhasználói igényeket minél rugalmasabban kiszolgáló, kiváló minőségű Internet-kapcsolat legyen biztosítható, amely alkalmazkodik a felhasználó pillanatnyi forgalmi igényeihez anélkül, hogy a módosítás iránti igényeket a GTS-Datanet hálózat felügyeletének be kellene jelenteni. A szolgáltatás igénybe vételéhez a felhasználói oldalon útválasztóval (routerrel) rendelkezni nem szükséges, a GTS-Datanet által telepített végberendezés közvetlenül a helyi hálózatra illeszthető; a VarioFlex végberendezés alkalmas ugyanakkor egyetlen számítógép (pl. tűzfal) kiszolgálására is.
 
Tekintve, hogy a szolgáltatás szabványos Ethernet (10BaseT) felületen érhető el, akár hubon, akár Ethernet kapcsolón is átvehető az Internet-forgalom.
 
A VarioFlex szolgáltatás bérelt vonali Internet-hozzáférése több sebesség osztályban érhető el, ezek alapértelmezett fel- és letöltés értékei a szolgáltatáscsomagok leírását tartalmazó táblázatban tekinthetőek meg.
 
A szükséges eszközök telepítését követően a szolgáltatást igénybe vevő személy egy felhasználói nevet és jelszót kap, amellyel egy biztonságos, kizárólag a számára létrehozott weboldalon a fel- és letöltési sebességek arányát a számára aktuálisan legmegfelelőbb értékre állíthatja. Az új beállítás igényléséről és aktivizálásáról elektronikus levélben küldünk értesítést. (Az egyes szolgáltatáscsomagokon belül a fel- és letöltési sebesség értékek összege állandó.)
 
A GTS-Datanet VarioFlex szolgáltatását 24 órás hálózatfelügyelet egészíti ki, amely proaktív módon, az egyes hálózatrészek állapotának az ideálistól való eltérése esetén azonnal beavatkozik. A hálózatfelügyelet az év minden napján elérhető, a bekövetkezett különleges eseményekről hibajegy születik, amelynek azonosítója alapján a szolgáltatást igénybe vevő személy folyamatosan tájékozódhat a bejelentett probléma megoldásának helyzetéről. Ugyanitt a szolgáltatás során segítségre szoruló ügyfeleinknek szükség esetén személyes támogatást is nyújtunk telefonon.
 
A Datanet VarioFlex szolgáltatás előnyei között elsősorban a nagy megbízhatóságot és a magas rendelkezésre állást kell megemlítenünk, valamint az alkalmazott technológia következtében, a hagyományos bérelt vonali megoldáshoz képest mérhető jelentős válaszidő csökkenést, mely a hagyományos technológiákra jellemző soros vonali késleltetés megszűnésének következménye. Az alkalmazott IP-alapú technológia miatt a szolgáltatás rendkívül rugalmasan méretezhető, így pontosan az ügyfelek igényeire szabható, továbbá a felhasználói igények megváltozása esetén a szolgáltatás újra méretezése rendkívül gyorsan és problémamentesen elvégezhető az ügyfél által! A rendszer sokoldalúságára jellemző, hogy egyaránt alkalmas kis és nagy forgalmi igények kielégítésére, illetve dinamikusan szabályozható a le - és feltöltési sebesség az éppen aktuális igényekhez igazodva!
 
A kiépített 3.5 Ghz-es mikrohullámú összeköttetésen keresztül más GTS-Datanet termékek - mint például hangszolgáltatás, IP VPN szolgáltatás, illetve bármely Cisco platformon nyújtható IP alapú szolgáltatás - is igénybe vehetőek. Egyedi igények esetén ügyfeleinknek testreszabott, integrált szolgáltatás-csomagot állítunk össze.
 

VarioFlex csomagok

További adatok a VarioFlex 400-ról További adatok a VarioFlex 800-ról További adatok a VarioFlex 1200-ról További adatok a VarioFlex 1600-ról
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.