2024. július 15. - hétfő
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting), domain-regisztrációs ügyekben munkanapokon, 9-től 17 óráig.
Mobil: 06-30-359-1811

 
Számlázási ügyekben munkanapokon, 9-től 17 óráig.
Mobil: 06-30-359-1034

 
Internetmarketing (keresőoptimalizálás), és honlapkészítési ügyekben munkanapokon, 9-től 17 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060
- Bak János: 33-as mellék
Mobil: 06-20-333-4444.

Skype: bakjanos


Aktuális híreink

Szerver-elhelyezés és -üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerver-teremben (T-Systems, Dataplex) történő elhelyezését és üzemeltetését (díjmentes tűzfal-szolgáltatással, 100 Mbit BIX - 20 Mbit nemzetközi, vagy 1 Gbit BIX és 200 Mbit nemzetközi hálózati csatlakozással) 12.900 Ft + áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + áfa/hó díjtól.
Tovább...
2012. március 21.

Villámgyors SSD tárhely

Hazánkban elsőként szolgáltatunk SSD-NginX-alapú webszerverrel.
Tovább...
2011. április 15.

Redundáns adathálózat

2011. április 15-étől a Magyar Telekom redundáns 1000 Mbit-es adathálózatot szolgáltat a Silihost számára.
Tovább...
2011. február 07.

24 processzormagos mySQL-kiszolgálás

Tovább dedikáltuk a mySQL-kiszolgálást egy 24 CPU-magos, 24 Gb. DDR3 RAM-al rendelkező szerverrel
Tovább...
2010. július 29.

Informatikai rendszerünk bővítése

Informatikai rendszerünk bővítése SGI-Altix szerverekkel, központi, osztott tárólórendszerrel, és SAN hálózati infrastuktúra kialakítása
Tovább...
2010. április 20.

Erősáramú karbantartás a T-Systemsnél

2010. április 26-án, hétfő reggel 07 órától ÁSZF szerinti karbantartást végez a T-Systems.
Tovább...
2010. március 22.

2010. április 6.-ai hatállyal módosul az üzletszabályzatunk

2010. április 6-ai hatállyal módosul a Silihost Kft. Általános Szerződési Feltétele (ÁSZF), változások:
Tovább...
2009. november 18.

1000 Mbps hálózati csatlakozás

100 Mbps-ről 1000 Mbps-re bővítettük szervereink hálózati csatlakozását.
Tovább...
2009. október 7.

Silihost.net vállalati blog

Ügyfeleink támogatásának céljából elindítottuk a silihost.net blogunkat.
Tovább...
2009. június 15.

.hu tulajdonos-váltási díj módosulása

2009. július 1-jei hatállyal módosul .hu tulajdonos-váltási díj.
Tovább...
2009. március 17.

Anti-SPAM-szerver fejlesztése

4 processzormagos szerverrel erősítettük (dedikáltuk) SPAM-szűrésünket.
Tovább...
2009. január 30.

Új, 8 processzormagos webszerver

Üzembe helyeztük második 8 processzormagos webszerverünket.
Tovább...
2008. december 12.

Biztonsági szigorítások

Az adathalász alkalmazások telepítésének megakadályozása miatt szigorítottuk az FTP-csatlakozást.
Tovább...
2008. szeptember 17.

Új, 8 processzormagos levelező-szerver

A POP3-IMAP levelező-szolgáltatásunk mától 8 CPU-magos szerveren üzemel.
Tovább...
2008. június 1.

Távoli adatmentés

A mai naptól speciális adatmentési szolgáltatást veszünk igénybe.
Tovább...
2008. február 14.

Új, 8 processzormagos mySQL-szerver

Megérkezett cégünk második 8 CPU-magos, 16 Gb. RAM-al rendelkező szervere, melynek feladata az adatbázis-kiszolgálás dedikálttá tétele lesz.
Tovább...
2008. január 15.

Adatbázis-szerver RAM-bővítése

4-ről 12 Gb.-ra bővítettük a 4 CPU-magos adatbázis-szerverünk memóriáját.
Tovább...

Viszonteladói ajánlatok

Tárhely viszonteladás

A Silihost tárhelyek viszonteladását azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik saját ügyfeleiknek Magyarország leggyorsabb tárhelyszolgáltatását szeretnék biztosítani, hétköznapi áron. Leginkább saját szerverrel nem rendelkezo webtervezok és domain regisztrátorok szoktak élni a viszonteladói konstrukcióinkkal. Emellett minden honlaptulajdonos kiaknázhatja a partnerprogramunkból származó elonyöket, hiszen magánszemély partnereinknek is (közel) ugyanazokat a feltételeket biztosítjuk, mint hivatalos viszonteladóinknak.

A viszonteladás és a partnerprogram között a legfobb különbség az, hogy míg a partnerprogramban közvetlenül a Silihost tartja a kapcsolatot a kiközvetített ügyfelekkel (pl. közvetlenül a Silihost számláz nekik), addig a viszonteladóknál ennek nem muszáj így történnie. Sot, ha nem a Silihost számláz, akkor a viszonteladó ügyfeleinek azt sem kell feltétlenül tudniuk, hogy a Silihost szerverén fut a honlapjuk, a viszonteladó pedig annyiért számlázhatja tovább a szolgáltatást, amennyiért kívánja.

Egy másik különbség: A viszonteladó a saját honlapjára is elhelyezheti a Silihost megrendelési urlapjait, így (a Silihosttal történo együttmuködésben) saját szolgáltatásként állíthatja be a tárhely és domain regisztráció biztosítását. Ezzel egyrészt 100%-ban biztos lehet benne, hogy az általa közvetített ügyfelek nem kerülik ki ot, azaz a jutaléka fizetés után biztosan jóváírásra kerül, másrészt úgy tud domain és tárhely szolgáltatást biztosítani az ügyfeleinek, hogy ehhez semmit sem kell befektetnie, és még ügyfélszolgálatot sem kell fenntartania. Ilyen esetben még egyedi csomagok létrehozására is lehetoség van, azaz nem muszáj ragaszkodni a silihost.hu-n elérheto csomagok kvótáihoz, és azok árához sem. Sot, a megrendelési urlapok kihelyezése esetén nemcsak a tárhely rendelésekbol tudunk jutalékot adni, hanem a csak domain megrendelésekbol is, igaz, a domainek magas bekerülési költsége miatt szerényebbet, 10%-ot.

A viszonteladás és a partnerprogram kondíciói azonosak. Üzletszerzési jutalékot fizetünk, a közvetített tárhelyek után az elso éves díj 20%-át (nagy tételu viszonteladásnál további jutalékok elérhetoek). Viszonteladóknál ez az elso éves díjban kedvezményként is megjelenhet, azaz ennyivel kevesebbet kell elutalniuk az elso évre.

A viszonteladásról vallott nézetünk az, hogy mindig ügyfelenként számolunk el. A viszonteladó kiválaszthatja az ügyfelének leginkább kedvezo csomagot, felénk ezzel számol el, és a csomagot úgy adja tovább, ahogy gondolja. Természetesen másféle igények esetén, egyedi megállapodás alapján a meghirdetettektol eltéro csomagokat is ki tudunk dolgozni, csak az adott viszonteladó számára.
 

Domain regisztráció viszonteladás

A Silihost domain regisztrációs szolgáltatásainak viszonteladását azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik saját szerverrel vagy bérelt virtuális szerverrel rendelkeznek, de önmaguk nem domain regisztrátorok. A Silihost akkreditált .hu regisztrátor, emellett kedvezo viszonteladói díjakat biztosítunk a nemzetközi domainek regisztrációjára és fenntartására is.

Viszonteladók számára az új .hu regisztrációk díja már a legelso domaintol kezdve 2300 Ft + ÁFA lehet. Az elso 20 viszonteladott .hu domaint 10-es csomagokban kérjük elore fizetni (a bizalom kiépítése és az adminisztráció csökkentése miatt), ezek után viszont kétheti vagy havi rendszerességgel utólag számlázzuk a regisztrált domaineket. A .hu domainek éves fenntartása 1500 Ft + ÁFÁ-ról indul, de a forgalom függvényében ez évi 1300 Ft-ig is lecsökken. Nagy forgalom esetén a 2300 Ft-os regisztrációs díj is csökkentheto. Ezek az árak nem tartalmazzák a DNS beállításának a díját, ami, ha azt igényli a viszonteladó, egyszeri 100 Ft + ÁFA / domain. Tovább...

Induló áraink a nemzetközi domainek viszonteladására: .com, .net, .org stb. esetén 2300 Ft + ÁFA, .eu esetén 2300 Ft + ÁFA. Nagyobb tervezett forgalom esetén kérje egyedi ajánlatunkat.
 

Silihost Autoresponder viszonteladás

A Silihost Autoresponder viszonteladását minden olyan cégnek vagy magánszemélynek ajánljuk, amelyik/aki kapcsolatban áll olyan vállalkozásokkal, amelyeknek hírlevelek vagy automatikus levelek továbbítását kell megoldaniuk. A Silihost Autoresponder egy teljesköru automatikus levelezo rendszer, amelyik az urlapon vagy emailben történo regisztrációtól kezdve menedzseli egy vállalkozás akár több tízezres címállományát. A Silihost Autorespondert a licenctol függoen lehet üzemeltetni a Silihost szerverén, a viszonteladó szerverén, vagy akár az ügyfél szerverén is.

Viszonteladók és a partnerprogramban résztvevok számára a licencdíjból vagy az elso éves üzemeltetési díjból 30%-os üzletszerzési jutalékot fizetünk. Tovább...
 

Kapcsolatfelvétel

Elérhetoségeink Bak János ügyfélszolgálati vezeto
Telefon: 06-1-788-4060.
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-935-8655.

Skype: Skype státuszunk
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.