Tárhely (webhoszting) domain regisztrációval
Domain és webhoszting
Szolgáltatási sebesség
Telefonszolgáltatások
Honlap optimalizálás
Internet-marketing távoktatás

Domain regisztráció

szolgáltatás igénylésétől függetlenül az Internet-marketing 1000 trükkje ingyenes email távoktatásra feliratkozóknak díjmentesen megküldjük "Az Internet jövője a domain világának tükrében" című e-könyvünket is, melyben informatikai vonatkozású és gyakorlati tudást fejlesztő, a domain regisztráció kérdésein túlmutató érdekes témákat dolgozunk fel. E tudást akkor is hasznosan alkalmazhatja, ha domain regisztrációt más szolgáltatónál igényelt.

Név:

E-mail cím:

E-mail cím ellenőrzésképpen:

Honnan értesült domain regisztráció
szolgáltatásunkról vagy honlapunkról?

Hétfőtől péntekig 8-tól 20 óráig, szombaton 8-tól 13 óráig, domain regisztráció és tárhely ügyekben.

Mobil: 06-30-359-1811
Vezetékes: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-70-900-6259.Név:

E-mail cím:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Visszahívás témája (jelölje meg, milyen domain regisztráció vagy más üzleti ügyben keres minket):

Név:

E-mail cím:

Javaslat vagy ötlet a honlap szerkezetére, a domain regisztráció szolgáltatásra vagy az Internet-marketingre vonatkozóan:

Beküldött információ nyugtázására ezeket az oldalakat kell majd látnia: feliratkozás, ötlet, hibajelentés, megerosites1, megerosites2, mini.web, maxi.web,

Webhoszting domain regisztrációval

150 Mb webhoszting

.hu domain regisztráció
domain+5 db. e-mail cím
Domain old. spamszűrés
100 Mbit BIX, NIIF
100 Mbit nemzetközi

Ár domain regisztrációval

150 Mb webhoszting

.hu domain
PHP, CGI, MySQL
10 db. e-mail cím
Spamszűrés
IISS portálrendszer!

Dinamikus webhoszting ára

300 Mb webhoszting

.hu domain
PHP, CGI, MySQL
20 db. e-mail cím
Spamszűrés
IISS portálrendszer!

Domain regisztrációDomain regisztráció információ
Tárhely + domain regisztráció

500 Mb webhoszting

.hu domain regisztráció
PHP, CGI, MySQL
domain+30 e-mail cím
Domain old. spamszűrés
IISS portálrendszer!

Domain regisztrációval ár

1 Gb webhoszting

.hu domain
PHP, CGI, MySQL
50 e-mail cím
Spamszűrés
IISS portálrendszer!

Dinamikus tárhely ára

100 Mb webhoszting

.hu domain
PHP, CGI, MySQL
3 e-mail cím
Spamszűrés
Pályázati lehetőség!

Domain megrendelésDomain információ
Kedvezmények ADSL és telefon előfizetésekhez
Ajánlja webtárhely szolgáltatásainkat!

A világ leggyorsabb webhoszting SGI-számítógépe a NASA-nálIntegrált, high-end domain regisztráció, tárhely+ Internet-szolgáltatások a Silihost Informatikai Kutatás-fejlesztési Kft-től

Szuperszámítógéppel
az igényes ügyfelekért
Nem kötöttünk kompromisszumot a minőségben: a domain regisztrációval együt járó webhoszting szolgáltatáshoz a világ legjobb számítógép-márkáját, a Silicon Graphics-et választottuk, és ennek a 8 processzoros Origin 2000 szerverét, így Ügyfeleink igényeit magas színvonalon ki tudjuk szolgálni. Nekünk sokat számít a csúcsminőség, és reméljük, hogy Ön is ezt választja az olcsó domain fenntartást kínáló kompromisszumok helyett.

Megbízhatóság és biztonság
Az adatok biztonsága érdekében domain kiszolgáló szerverünk adattárolóit az SGI egyedi műszaki megoldása segítségével tükröztük. Az SGI korszerű, egyedülálló műszaki megoldásai és legendás megbízhatósága garanciát jelentenek a 99,5%-os domain rendelkezésre állásra, mivel a moduláris (ccNUMA) felépítésű (hiba izolációs) Origin 2000-res domain kiszolgáló és regisztrációs szerverünk egyes alkatrészeinek esetleges meghibásodása esetén leállás nélkül, üzem közben cserélhetők az elemek. A szerver biztonságát tűzfal őrzi.

Sávszélesség: Villámgyors hazai és nemzetközi irányok minden domain regisztráció esetén
A háromszoros SCSI-diszksebességű 64 bites domain kiszolgáló szerverünk hoszting partnerének Magyarország első domain regisztrációs-webhoszting szolgáltatóját, a GTS-Datanetet választottuk, mely jóvoltából ügyfeleink domain lapjai számára belföldre 100 Mbit/másodperc (BIX), akadémiai hálózatra szintén 100 Mbit/másodperc (NIIF), valamint (Bécs és Frankfurt) nemzetközi irányba - közvetlen redundáns kapcsolattal - 100 Mbit/másodperc dedikált domain letöltési sebességet tudunk biztosítani. Cégünk az SGI és a GTS-Datanet jóvoltából Közép-Európa egyik leggyorsabb domain kiszolgálásával áll Ügyfelei rendelkezésére.

Integrált szolgáltatásaink, domain regisztrációs kedvezmények
Integrált cégfilozófiánk és szolgáltatásaink jóvoltából ügyfeleink részére plusz domain regisztráció kedvezményeket és díjmentes szolgáltatásokat nyújtunk, például az üzleti előfizetőknek és magánszemélyeknek a különféle ADSL Internetszolgáltatások mellé - az aktuális Datanet-akciókon felül, az előfizetés időtartamától és díjcsomagjától függően - díjmentesen és féláron adunk domain regisztráció-val együttjáró Dinamikus 1000, Dinamikus 500, Dinamikus 300, Dinamikus 150 vagy Statikus 150 webhoszting csomagot. Nagyobb telefonforgalmat bonyolító egyéni vagy céges ügyfelek részére a DataPhone Pulzus 150 szolgáltatási csomag mellé díjmentesen biztosítjuk a Dinamikus 1000 és Dinamikus 500 webhoszting + domain regisztráció díjcsomagjainkat. A Silihostnál ezért az olcsó domain regisztráció mellett további kedvezmények is elérhetők.

Nálunk a domain regisztráció utáni tárhely nem üres
Dinamikus 150, Dinamikus 300, Dinamikus 500, Dinamikus 1000 és Non-profit 100 webhoszting díjcsomagjainkhoz - egyszeri telepítési díjért - biztosítjuk az Internet Information Service System (IISS) portálrendszert (CMS), e lehetőséggel a domain területen moduláris, modern tartalomkezelő rendszert ajánlunk.

A civil szervezetek támogatása a domain regisztráció megkönnyítésén felül is
Több mint 10 éves civil szektorbeli tapasztalatunk után gondoltunk a nehezebb helyzetben lévő, viszont fontos társadalmi szerepet vállaló non-profit társadalmi szervezetekre, a hátrányos helyzetű önkormányzatokra, illetve azon magánszemélyekre, akik közhasznú tevékenységet végeznek, és számukra kidolgoztunk egy nagyon kedvező, olcsó domain + tárhely díjcsomagot. A Non-profit 100 néven ismert domain regisztrációval együtti díjcsomagunkon kívül CivilWeb néven pályázati programot indítottunk annak érdekében, hogy a magas színvonalú számítástechnika által nyújtott minőséget, akár ingyenes domain regisztráció biztosításával, könnyebben elérhetővé tegyük a Magyarország életminőségén javítani szándékozóknak is.

Honlap optimalizálási szolgáltatás
Az egyre növekvő piac egyre szorosabb versenyt hoz az Internetes megjelenésben is. Erre az igényre reagálva a Silihost Kft. a domain regisztráció mellett biztosítja a domain optimalizálását, mint külön kérhető szolgáltatást, az erre igéányt tartó cégeknek.

Hozza át meglévő domain előfizetését a Silihosthoz!
Ha más szolgáltatónál tartja fenn domain és tárhely előfizetését, akkor a jelenlegi akciónk keretében úgy tudja szolgáltatói szerződését áthozni, hogy a konkurens szolgáltatónál már egyszer kifizetett időszakot NEM KELL még egyszer megfizetnie. A domain + tárhely áthozat akcióról itt olvashat többet.

Automatizálja üzletét a Silihost magyar nyelvű automatikus levélküldő rendszerével!
A hatékony Internet-marketing kulcsa az automatizmusban rejlik. Ha az üzletét automatikus alapokra tudja helyezni, a meglévő ügyfelei újra vásárolni fognak öntől, az új érdeklődők pedig a bizalom kiépítése után vásárlóivá válnak. Mindezt egy egyszerű eszköz segítségével érheti el: az autoresponderrel. (Demo)2005. augusztus 15.
Nyárvégi ADSL + domain regisztráció akció

Datanet Beginner ADSL (512/96) + 5000 Ft ingyen beszélgetés a DataPhone 1514-en + Statikus 150 domain regisztráció-val együtti díjcsomag 50%-os kedvezménnyel!

  Megrendelés

2005. június 20.
.info domain regisztráció-s akció

Cégünk .info nemzetközi (TLD) domain-akciót hirdet: foglalja le nálunk .info domainjét 2 évre 1590 Ft + Áfa/év akciós áron! Így az olcsó webhoszting mellett olcsó domainhez is hozzájut.

  Megrendelés

2005. június 15.
Silihost-GTS-Datanet üzleti együttműködés

A mai napon együttműködési megállapodást és szerződést írt alá domain regisztrációt és webhoszting szolgáltatást nyújtó cégünk a GTS-Datanet Távközlési Kft-vel, ami eredményeképp a Datanet szolgáltatásait integráljuk cégünk kínálatába azért, hogy egyedi webhoszting kedvezményeket + díjmentes domain szolgáltatásokat tudjunk Ügyfeleink részére nyújtani.

2005. június 10.
CivilWeb támogatás

A Silihost pályázatot hirdet hátrányos helyzetű önkormányzatok, közhasznú, kiemelten közhasznú non-profit szervezetek, illetve közhasznú tevékenységű magánszemélyek részére on-line tartalomszolgáltatás technikai és domain regisztráció támogatása céljából.

Ingyenes domain regisztráció vagy webhoszting biztosításával támogatható pályázat: minden negyedévben 10.

  Pályázati űrlap letöltése

 
 
 
 
© 2005. Silihost Kft.
Szerződési feltételek | Adatkezelés
Laptérkép    Tárhely + domain regisztráció