Tárhely (webhoszting) domain regisztrációval
Domain és webhoszting
Szolgáltatási sebesség
Telefonszolgáltatások
Honlap optimalizálás
Internet-marketing távoktatás

Tárhely és domain regisztráció

szolgáltatás igénylésétől függetlenül az Internet-marketing 1000 trükkje ingyenes email távoktatásra feliratkozóknak díjmentesen megküldjük "Az Internet jövője" című e-könyvünket is, melyben a tárhely és domain regisztráció kérdésein túlmutató érdekes, informatikai vonatkozású és gyakorlati tudást fejlesztő témákat dolgozunk fel. Erre a tudásra akkor is szüksége van, ha tárhelyét más szolgáltatónál tartja fönt.

Keresztnév:

E-mail cím:

E-mail cím még egyszer:

Honnan értesült
honlapunkról vagy tárhely szolgáltatásunkról?

Tárhely ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 20 óráig, szombaton 8-tól 13 óráig.

Mobil: 06-30-359-1811
Vezetékes: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)Név:

E-mail cím:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Visszahívás témája (jelölje meg, milyen tárhely vagy más ügyben keres minket):

Név:

E-mail cím:

Javaslat vagy ötlet a tárhely szolgáltatásra, a honlap felépítésére vagy az Internet-marketingre vonatkozóan:

Tárhely domain regisztrációval

150 Mb webtárhely

.hu bejegyzés
5 db. e-mail cím
Tárhely old. spamszűrés
100 Mbit BIX, NIIF
100 Mbit nemzetközi

Tárhely ára

150 Mb webtárhely

.hu bejegyzés
PHP, CGI, MySQL
10 db. e-mail cím
Spamszűrés
IISS portálrendszer!

Dinamikus tárhely ára

300 Mb webtárhely

.hu bejegyzés
PHP, CGI, MySQL
20 db. e-mail cím
Spamszűrés
IISS portálrendszer!

Tárhely megrenelésTárhely információDinamikus tárhely megrendelésDinamikus tárhely információk
Tárhely + domain regisztráció

500 Mb webtárhely

.hu bejegyzés
PHP, CGI, MySQL
30 db. e-mail cím
Tárhely old. spamszűrés
IISS portálrendszer!

1000 Mb webtárhely

.hu bejegyzés
PHP, CGI, MySQL
50 db. e-mail cím
Spamszűrés
IISS portálrendszer!

100 Mb webtárhely

.hu bejegyzés
PHP, CGI, MySQL
3 db. e-mail cím
Spamszűrés
Pályázati lehetőség!

Kedvezmények ADSL és telefon előfizetésekhez
Ajánlja webtárhely szolgáltatásainkat!

A világ leggyorsabb SGI-számítógépe a NASA-nálIntegrált, high-end tárhely+ Internet-szolgáltatások a Silihost Informatikai Kutatás-fejlesztési Kft-től

Szuperszámítógép
az igényes ügyfelekért
Cégünk nem kötött kompromisszumot a minőség tekintetében: a tárhely- szolgáltatáshoz a világ egyik legjobb számítógép-márkáját, a Silicon Graphics-et választottuk és a 8 processzoros Origin 2000-res webhoszting szervert, hogy Ügyfeleink igényeit méltóképpen ki tudjuk szolgálni. Nekünk sokat számít a csúcsminőség, és reméljük, hogy Ön is ezt választja a tárhely kompromisszumok helyett.

Mini.web és maxi.web tárhely csomagok
Gondoltunk azokra is, akik egyéni tárhely csomagot szeretnének rendelni, a számukra dolgoztuk ki a mini.web és maxi.web tárhely előfizetéseket. Ezek az átlagosnál kisebb és az átlagosnál nagyobb tárhely igényeket hivatottak kiszolgálni.

Biztonság és megbízhatóság
Ügyfeleink adatai biztonsága érdekében tárhely-szerverünk adattárolóit az SGI egyedi műszaki megoldása segítségével tükröztük. Az SGI legendás megbízhatósága és korszerű, egyedülálló műszaki megoldásai garanciát jelentenek a 99,5%-os rendelkezésre állásra, mivel a moduláris (ccNUMA) felépítésű (hiba izolációs) Origin 2000-res tárhely-szerverünk egyes alkatrészeinek esetleges meghibásodása esetén üzem közben, leállás nélkül cserélhetőek az elemek. Szerverünk biztonságára tűzfal vigyáz.

Hívja meg ismerőseit is az Internet-marketing továbbképzésünkre
Ha úgy gondolja, hogy mások is profitálhatnak abból az 50 leckés, komoly tudásanyagból, hogy hogyan lehet a tárhely területből a legtöbbet kihozni, hívja meg ismerőseit, hogy legyen ők is hallgatói az Internet-marketing távoktatásunknak.
Küldje el meghívóját a Silihost tárhely-szerverén keresztül azért, hogy ismerősei egyetlen kattintással feliratkozhassanaka programra!

Ajánlja tárhely szolgáltatásainkat ingyenes e-könyvünk segítségével!
                                  A tárhely tartalmi optimalizálása a Google kereső számára
Keressén pénzt azzal, hogy a fenti e-könyv terjesztésével sok-sok emberhez eljuttatja partnerprogram azonosítóját. Így bárki rendel tárhely szolgáltatást az Ön kódjával, a tárhely első éves díjából 20% jutalékot fizetünk Önnek.
Töltse le a könyv 2. részét, a gyakorlati útmutatót is!
Hogyan optimalizáljuk a tárhely tartalmát - gyakorlati útmutató

Villámgyors hazai és nemzetközi sávszélesség
A rendkívül gyors fájl kiszolgálású (háromszoros SCSI-diszksebességű), 64 bites SGI-szerverünk hoszting partnerének a GTS-Datanetet, Magyarország első Internet-szolgáltatóját választottuk, így a Datanet jóvoltából ügyfeleink honlapjai számára belföldre (BIX) 100 Mbit/másodperc, akadémiai hálózatra (NIIF) úgyszintén 100 Mbit/másodperc, valamint nemzetközi irányba (Bécs és Frankfurt) - közvetlen redundáns kapcsolattal - 100 Mbit/másodperc dedikált tárhely letöltési sebességet tudunk biztosítani. Cégünk az SGI és a GTS-Datanet jóvoltából Közép-Európa egyik leggyorsabb tárhelyévell áll Ügyfelei rendelkezésére.

Integrált szolgáltatások ügyfeleink előnyére
Integrált cégfilozófiánk és szolgáltatásaink előnye, hogy ügyfeleink felé plusz tárhely kedvezményeket és díjmentes szolgáltatásokat tudunk nyújtani, így például magánszemélyeknek és az üzleti előfizetőknek a különféle ADSL Internetszolgáltatások mellé - az aktuális Datanet-akciókon kívül, az előfizetési időtartamtól és díjcsomagtól függően - féláron és díjmentesen biztosítjuk a Statikus 150, Dinamikus 150, Dinamikus 300, Dinamikus 500 és Dinamikus 1000 tárhely díjcsomagjaink egyikét. A nagy telefonforgalmat bonyolító céges (vagy egyéni) ügyfeleink számára a DataPhone Pulzus 150 szolgáltatási csomag mellé díjmentesen biztosítjuk a Dinamikus 500 és Dinamikus 1000 tárhely + domain regisztráció díjcsomagjainkat. A Silihostnál ezért az olcsó tárhely mellett további kedvezmények is elérhetők.

Nálunk a tárhely nem üres
Dinamikus 150, Dinamikus 300, Dinamikus 500, Dinamikus 1000 és Non-profit 100 webhoszting díjcsomagjainkhoz - egyszeri telepítési díj ellenében - biztosítjuk az Internet Information Service System (IISS) portálrendszert (CMS), ezzel a lehetőséggel a tárhelyen modern, moduláris tartalomkezelő rendszert használhatnak tisztelt Ügyfeleink.

Kezet nyújtunk a civil szervezetek felé
Közel 10 éves civil szektorbéli tapasztalatunk alapján gondoltunk a nehéz helyzetben lévő, ám nagyon fontos társadalmi szerepet betöltő non-profit társadalmi szervezetekre, a hátrányos helyzetű önkormányzatokra és a közhasznú tevékenységet folytató magánszemélyekre is, így számukra rendkívül kedvező, olcsó tárhely díjcsomagot dolgoztunk ki. A Non-profit 100 tárhely díjcsomagunkon kívül CivilWeb néven pályázati programot indítottunk annak érdekében, hogy a high-end számítástechnika által nyújtott minőséget könnyen elérhetővé tegyük Magyarország életminőségén javítani szándékozóknak is.

Partnerprogram
Egyedülálló módon nemcsak szerződött viszonteladóink részére biztosítunk tárhely-szolgáltatásunk értékesítéséből származó jutalékot, hanem olyan magánszemélyeknek vagy cégeknek is, akik felvállalják, hogy saját honlapukon vagy különböző fórumokon megjelenítenek cégünk tárhely-szolgáltatásaira utaló linkeket vagy bannereket. 10-25% jutalékot adunk a partnerprogramunkban regisztrált partnereinknek az általuk közvetített tárhely megrendelések első éves értékéből. A feltételek elolvasása után itt tud jelentkezni a tárhely-ajánlási partnerprogramra.

Optimalizálás linkcsere segítségével
A linkcserék hatékony és gyors kivitelezéséhez használja Ön is a SEO-Elite programot, mely a saját gépén fut, nem a tárhely területén.2005. augusztus 15.
Nyárvégi ADSL + webhoszting akció

Datanet Beginner ADSL (512/96) + 5000 Ft ingyen beszélgetés a DataPhone 1514-en + Statikus 150 tárhely díjcsomag 50%-os kedvezménnyel!

  Megrendelés

2005. június 20.
.info regisztrációs akció

Cégünk .info nemzetközi (TLD) domain-akciót hirdet: foglalja le nálunk .info doménjét 2 évre 1590 Ft + Áfa/év akciós áron! Így az olcsó tárhely mellett olcsó domainhez is hozzájut.

  Megrendelés

2005. június 15.
Silihost-GTS-Datanet üzleti együttműködés

A mai napon együttműködési megállapodást és szerződést írt alá tárhely szolgáltatást nyújtó cégünk a GTS-Datanet Távközlési Kft-vel, ennek eredményeképp az ISO 9001-es minősítésű Datanet szolgáltatásait integráljuk cégünk kínálatába annak érdekében, hogy egyedi tárhely kedvezményeket és díjmentes szolgáltatásokat tudjunk Ügyfeleink számára nyújtani.

2005. június 10.
CivilWeb program

Cégünk pályázatot hirdet közhasznú, kiemelten közhasznú non-profit szervezetek, hátrányos helyzetű önkormányzatok és közhasznú tevékenységet folytató magánszemélyek számára on-line tartalomszolgáltatás technikai támogatása céljából.

Ingyenes tárhely biztosításával támogatható pályázat: negyedévente 10.

  Pályázati űrlap letöltése

 
 
 
 
© 2005. Silihost Kft.
Szerződési feltételek | Adatkezelés
Laptérkép     Domain regisztráció +
tárhely