Tárhely (webhoszting) domain regisztrációval
Domain és webhoszting
Szolgáltatási sebesség
Telefonszolgáltatások
Honlap optimalizálás
Internet-marketing távoktatás

Webhoszting és domain regisztráció

szolgáltatás igénylésétől függetlenül az Internet-marketing 1000 trükkje ingyenes email távoktatásra feliratkozóknak díjmentesen megküldjük "Az Internet jövője a webhoszting tükrében" című e-könyvünket is, melyben informatikai vonatkozású és gyakorlati tudást fejlesztő, a webhoszting kérdésein túlmutató érdekes témákat dolgozunk fel. E tudást akkor is hasznosan alkalmazhatja, ha webhosztingot más szolgáltatónál tart fenn.

Kérjük, olvassa el vonatkozó referenciáinkat!

Név:

E-mail cím:

E-mail cím ellenőrzésképpen:

Honnan értesült webhoszting
szolgáltatásunkról vagy honlapunkról?

Hétfőtől péntekig 8-tól 20 óráig, szombaton 8-tól 13 óráig, webhoszting ügyekben.

Támogatás kérése előtt ellenőrizze támogatási oldalunkat: domain regisztráció, levelezés, számlázás, webhoszting, űrlapküldés, Lyoness.

Mobil: 06-30-359-1811
Vezetékes: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.Név:

E-mail cím:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Visszahívás témája (jelölje meg, milyen webhoszting vagy más ügyben keres minket):

Név:

E-mail cím:

Javaslat vagy ötlet a honlap felépítésére, a webhoszting szolgáltatásra vagy az Internet-marketingre vonatkozóan:

Webhoszting domain regisztrációval

150 Mb webhoszting

.hu bejegyzés
5 db. e-mail cím
Webhoszting spamszűrés
100 Mbit BIX, NIIF
100 Mbit nemzetközi

Webhoszting ára

150 Mb webhoszting

.hu bejegyzés
PHP, CGI, MySQL
10 db. e-mail cím
Spamszűrés
IISS portálrendszer!

Dinamikus webhoszting ára

300 Mb webhoszting

.hu bejegyzés
PHP, CGI, MySQL
20 db. e-mail cím
Spamszűrés
IISS portálrendszer!

Webhoszting megrenelésWebhoszting információ
Webhoszting + domain regisztráció

500 Mb webhoszting

.hu bejegyzés
PHP, CGI, MySQL
30 db. e-mail cím
Webhoszting spamszűrés
IISS portálrendszer!

Tárhely ára

1 Gb webhoszting

.hu bejegyzés
PHP, CGI, MySQL
50 e-mail cím
Spamszűrés
IISS portálrendszer!

Dinamikus tárhely ára

100 Mb webhoszting

.hu bejegyzés
PHP, CGI, MySQL
3 e-mail cím
Spamszűrés
Pályázati lehetőség!

Kedvezmények ADSL és telefon előfizetésekhez
Ajánlja webtárhely szolgáltatásainkat!

A világ leggyorsabb webhoszting SGI-számítógépe a NASA-nálIntegrált, high-end webhoszting+ Internet-szolgáltatások a Silihost Informatikai Kutatás-fejlesztési Kft-től

Szuperszámítógéppel
az igényes ügyfelekért
Nem kötöttünk kompromisszumot a minőségben: a webhoszting szolgáltatáshoz a világ legjobb számítógép-márkáját, a Silicon Graphics-et választottuk, és ennek a 8 processzoros Origin 2000 szerverét, hogy Ügyfeleink igényeit magas színvonalon ki tudjuk szolgálni. Nekünk sokat számít a csúcsminőség, és reméljük, hogy Ön is ezt választja a webhoszting kompromisszumok helyett.

Megbízhatóság és biztonság
Ügyfeleink adatai biztonsága érdekében webhoszting-szerverünk adattárolóit az SGI egyedi műszaki megoldása segítségével tükröztük. Az SGI korszerű, egyedülálló műszaki megoldásai és legendás megbízhatósága garanciát jelentenek a 99,5%-os rendelkezésre állásra, mivel a moduláris (ccNUMA) felépítésű (hiba izolációs) Origin 2000-res webhoszting-szerverünk egyes alkatrészeinek esetleges meghibásodása esetén üzem közben, leállás nélkül cserélhetőek az elemek. A szerver biztonságát tűzfal vigyázza.

Sávszélesség: Villámgyors hazai és nemzetközi irányok
A háromszoros SCSI-diszksebességű 64 bites webhoszting szerverünk hoszting partnerének Magyarország első Internet-szolgáltatóját, a GTS-Datanetet választottuk, mely jóvoltából ügyfeleink honlapjai számára belföldre 100 Mbit/másodperc (BIX), akadémiai hálózatra úgyszintén 100 Mbit/másodperc (NIIF), valamint (Bécs és Frankfurt) nemzetközi irányba - közvetlen redundáns kapcsolattal - 100 Mbit/másodperc dedikált tárhely letöltési sebességet tudunk biztosítani. Cégünk az SGI és a GTS-Datanet jóvoltából Közép-Európa egyik leggyorsabb webhosztingjával áll Ügyfelei rendelkezésére.

Integrált szolgáltatásaink
Integrált cégfilozófiánk és szolgáltatásaink eredményeként ügyfeleink részére plusz webhoszting kedvezményeket és díjmentes szolgáltatásokat nyújtunk, például az üzleti előfizetőknek és magánszemélyeknek a különféle ADSL Internetszolgáltatások mellé - az aktuális Datanet-akciókon felül, az előfizetés időtartamától és díjcsomagjától függően - díjmentesen és féláron adunk Dinamikus 1000, Dinamikus 500, Dinamikus 300, Dinamikus 150 vagy Statikus 150 webhoszting csomagot. Nagyobb telefonforgalmat bonyolító egyéni vagy céges ügyfelek részére a DataPhone Pulzus 150 szolgáltatási csomag mellé díjmentesen biztosítjuk a Dinamikus 1000 és Dinamikus 500 webhoszting + domain regisztráció díjcsomagjainkat, hasonlóan bérelt vonal mellé is. A Silihostnál ezért az olcsó webhoszting mellett további kedvezmények, illetve a partnerprogrammal való pénzkeresés is elérhetők. A partnerprogramban való részvételhez ilyen kódrészletet kell elhelyeznie honlapján.

Nálunk a webhoszting nem üres
Dinamikus 150, Dinamikus 300, Dinamikus 500, Dinamikus 1000 és Non-profit 100 webhoszting díjcsomagjainkhoz - egyszeri telepítési díjért - biztosítjuk az Internet Information Service System (IISS) portálrendszert (CMS), e lehetőséggel a webhoszting területen moduláris, modern tartalomkezelő rendszert kínálunk.

2005. június 15.
Silihost-GTS-Datanet üzleti együttműködés

A mai napon együttműködési megállapodást és szerződést írt alá webhoszting szolgáltatást nyújtó cégünk a GTS-Datanet Távközlési Kft-vel, ami eredményeképp a Datanet szolgáltatásait integráljuk cégünk kínálatába azért, hogy egyedi webhoszting kedvezményeket + díjmentes szolgáltatásokat tudjunk Ügyfeleink részére nyújtani.


A civil szervezetek támogatása
Több mint 10 éves civil szektorbeli tapasztalatunk után gondoltunk a nehezebb helyzetben lévő, viszont fontos társadalmi szerepet vállaló non-profit társadalmi szervezetekre, a hátrányos helyzetű önkormányzatokra és azon magánszemélyekre, akik közhasznú tevékenységet folytatnak, és számukra kidolgoztunk egy rendkívül kedvező, olcsó webhoszting díjcsomagot. A Non-profit 100 néven ismert webhoszting díjcsomagunkon kívül CivilWeb néven pályázati programot indítottunk annak érdekében, hogy a magas színvonalú számítástechnika által nyújtott minőséget könnyebben elérhetővé tegyük a Magyarország életminőségén javítani szándékozóknak.

Honlapoptimalizálás a professzionális felhasználóknak
A Silihost Kft. igyekszik teljesíteni azon professzionális felhasználóinak az igényét is, akik a webhoszting szolgáltatást valamilyen jelentős versenyhelyzetben történő értékesítésük előmozdítására veszik igénybe. Számukra kidolgoztuk a webhosztingtól független optimalizálás különböző fokozatait, szoftver- vagy szakértői segítséggel. Emellett partnerünkkel közösen elindítottuk honlapkészítés szolgáltatásunkat is.

Professzionális Internet-szolgáltatások a Datanettől
Tekintse meg a Datanet Varioflex szolgáltatásait, melyekhez kedvezményes webhoszting szolgáltatásokat vásárolhat a Silihostnál: Varioflex csomagok, hang szolgáltatás.

Angol nyelvű honlapunk előkészítés alatt van a következő oldalon:
Térjen vissza ide később, ha szeretné az angol nyelvű Silihost honlapot megtekinteni. Érdekességek, vonatkozó információk, hasznos információk itt. Resorces2005. augusztus 15.
Nyárvégi ADSL + webhoszting akció

Datanet Beginner ADSL (512/96) + 5000 Ft ingyen beszélgetés a DataPhone 1514-en + Statikus 150 webhoszting díjcsomag 50%-os kedvezménnyel!

  Megrendelés

2005. június 20.
.info regisztrációs akció

Cégünk .info nemzetközi (TLD) domain-akciót hirdet: foglalja le nálunk .info doménjét 2 évre 1590 Ft + Áfa/év akciós áron! Így az olcsó webhoszting mellett olcsó domainhez is hozzájut.

  Megrendelés

2005. június 10.
CivilWeb támogatás

A Silihost pályázatot hirdet hátrányos helyzetű önkormányzatok, közhasznú, kiemelten közhasznú non-profit szervezetek, illetve közhasznú tevékenységű magánszemélyek részére on-line tartalomszolgáltatás technikai támogatása céljából.

Ingyenes webhoszting biztosításával támogatható pályázat: negyedévente 10.

  Pályázati űrlap letöltése

 
 
 
 
© 2005. Silihost Kft.
Szerződési feltételek | Adatkezelés
Laptérkép     Domain regisztráció +
webhoszting